PR testing is broken?

I submitted a PR to master, and to my surprise, neither Travis nor
Appveyor started up. Is this a github glitch, or is something broken on
our side?

Eric

I've been seeing this all week with Jupyter repos. ?The solution has been to close/reopen.
Regards,
Steve

···

Sent from Outlook Mobile

On Sat, Feb 20, 2016 at 11:54 AM -0800, "Eric Firing" <efiring at hawaii.edu> wrote:

I submitted a PR to master, and to my surprise, neither Travis nor
Appveyor started up. Is this a github glitch, or is something broken on
our side?

Eric
_______________________________________________
Matplotlib-devel mailing list
Matplotlib-devel at python.org
https://mail.python.org/mailman/listinfo/matplotlib-devel

-------------- next part --------------
An HTML attachment was scrubbed...
URL: <http://mail.python.org/pipermail/matplotlib-devel/attachments/20160220/eddb990a/attachment.html>

Steve,

Thanks, it worked!

Eric

···

On 2016/02/20 10:33 AM, Steven Silvester wrote:

I've been seeing this all week with Jupyter repos. The solution has
been to close/reopen.

Regards,

Steve

Sent from Outlook Mobile <https://aka.ms/qtex0l>

On Sat, Feb 20, 2016 at 11:54 AM -0800, "Eric Firing" > <efiring at hawaii.edu <mailto:efiring at hawaii.edu>> wrote:

    I submitted a PR to master, and to my surprise, neither Travis nor
    Appveyor started up. Is this a github glitch, or is something broken on
    our side?

    Eric
    _______________________________________________
    Matplotlib-devel mailing list
    Matplotlib-devel at python.org
    https://mail.python.org/mailman/listinfo/matplotlib-devel